R&B Eventer Ingrid Andersson

Nu kan du beställa Fälttävlans Årskrönika!

Fälttävlans årskrönika 2020 är en bok i på 140 sidor, innehållande tävlingsresultat, ledarsidor och många reportage.

– Varje tävlingsstart har mycket planering, arbete och engagemang bakom sig. Det är värt så mycket mer än att bara flyga förbi på Facebook, Instagram eller något annat och vara i blickfånget några ögonblick av ett liv. Allt som händer ska ju kunna återupplevas. Och vara lätt att hitta. Just därför har jag valt att sammanställa en årskrönika för fälttävlan, säger Ingrid Andersson från R&B Eventer som ligger bakom boken.

– Det blir en bok i hård pärm, där man samlat allt som hände fälttävlansåret 2020 så som; viktiga tävlingar och resultat, stora händelser, personliga porträtt av fälttävlansprofiler, alla reportage som kommit ut på sidan under året, rapport från SM, förord, ledarsida, Hall-of-Fame hästarna, R&B Eventers unghästchampionat, viktiga fakta från Startskottet mm. Årskrönikan är tänkt att bli en återkommande bok, ämnat för samling från året som gått att titta tillbaka i, njuta av och vara stolt över. Kort och gott – en bok för alla som älskar fälttävlan!

Fälttävlans årskrönika

Dessutom: Årskrönikan 2020 är inte bara en bok – det är även en lott! Varje bok har ett eget lottnummer. Vi drar 10 vinnare som presenteras på Midsommardagen 2021. Alla får fina hederspriser från R&B Eventers samarbetspartners.

Och: Årskrönikan är inte bara en bok och en lott! Det är även en tävling!
Fyll i korsordet, fota av och skicka in lösningen. Mängder av fina priser väntar.

Årskrönikan kostar 250 kronor – frakt tillkommer – och kan beställas via SMS 0733-100222.

Läs mer om årskrönikan och R&B Eventer här > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.