Tomas Eriksson

Fyrspannskusken Tomas Eriksson i Mästarnas Mästare

”Jag ska visa dem vad en bonde från Bjäre kan göra”.

På grund av läkares inrådan har Anders Hedberg, som tidigare meddelats, tvingats lämna Mästarnas mästare 2021. Då ställer fyrspannskusken Tomas Eriksson upp på kort varsel.

– Det ska bli jättekul. Jag ser på startfältet att det kommer bli tufft, men jag ska visa dem vad en bonde från Bjäre kan göra, säger Tomas Eriksson om sin medverkan i Mästarnas mästare 2021.

– Mästarnas mästare har drabbats av ännu ett avhopp, men även denna gång är vi mycket glada över att ha hittat en mycket värdig ersättare. Tomas Eriksson har många mycket fina meriter och trots att han just nu har en intensiv tid på sin bondgård så kunde han med kort varsel ställa upp. Han är traktens hjälte, vilket naturligtvis är extra spännande för programmet, säger projektledare Anders Wistbacka.

Vid behov görs fördjupande läkarundersökningar av deltagare inför inspelningsstart av Mästarnas mästare. Vid dessa har det framkommit att läkare avråder ishockeyspelaren Anders Hedberg att medverka, på grund av hälsoskäl.

– Startklar för Mästarnas mästare och plötsligt läkarförbud, det är urtråkigt och ingen bra nyhet. Har tränat bra hela sommaren och verkligen sett fram emot att träffa och tävla mot mina lite yngre medtävlande, säger Anders Hedberg.

I Grupp 2 tävlar därmed simmaren Therese Alshammar, fyrspannskusken Tomas Eriksson, skidskytten Fredrik Lindström, utförsåkaren André Myhrer och handbollsspelaren Linnea Torstenson.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.