Angelica Augustsson Zanotelli - Kalinka van de Nachtegaele. Foto LGCT

Angelica i toppform – tog ytterligare en fin placering i Monaco

Angelica Augustsson Zanotelli har flyt i Monaco, där man i helgen rider Global Champions Tour. I torsdagens GCL-tävling var hon fyra, i fredagens 1.45 var hon trea. Det går bra nu!

Det går bra för Angelica Augustsson Zanotelli som i helgen tävlar i Monaco där Global Champions Tour gör sitt 10:e stopp. Hon var fyra i den stora GCL-klassen i torsdags med Kalinka van de Nachtegaele och tog igår en fin tredjeplats i tidshoppningen 1.45 med Danna JR (Quiz Time x Candidus) i en klass där det var tätt i toppen – Angelica var endast 13 hundradelar från tvåan Edward Levy, Frankrike med Confidence d’Ass. Klassen vanns av Victor Bettendorf från Luxemburg med Astuce de la Roque.

Idag rider hon andra rundan av Global Champions League, utanför lagtävlingen men med möjlighet att ta en plats i lördagskvällens storklass LGCT Grand Prix du Prince de Monaco.
I klassen startar även Malin Baryard Johnsson med El Barone, Linda Heed med Laurien van Orshof och Henrik von Eckermann med Hollywood V. Av dem är det endast Henrik som rider själva lagtävlingen, för sitt lag Scandinavian Vikings.

Missa inte det stora reportaget med bilder hemma hos Angelica och Marlon i Belgien i nya numret av Kentaur!
Beställ tidningen här > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.