Peder Malin Henrik Stockholm Stadion Global

Det blir publik på Global Champions Tour i Stockholm!

Nu släpps 500 biljetter per dag till Global Champions Tour i Stockholm.

Det är dags för den femte deltävlingen av Longines Global Champions Tour och Global Champions Lague 2021 när touren landar i Stockholm för andra gången. Och nu står det klart att tävlingarna kommer att ha publik – 500 personer per dag.

Från 18 till 20 Juni 2021 kommer världens bästa hästar och ryttare för att tävla i Longines Global Champions Tour Stockholm på stadens mest ikoniska arena, Stockholm Stadion. Arenan har en stark ridsporthistoria som sträcker sig över 100 år bakåt i tiden och inkluderar Olympiska Spelen 1912 och 1956, samt World Equestrian Games sommaren 1990.

Vid sidan av huvudklasserna LGCT och GCL arrangeras Stockholm Horse Week i nära samarbete med Stockholms Stad. SHW kompletterar programmet med fokus på unga talanger, både hästar och ryttare.

En av helgens höjdpunkter är Lövsta Future Challenge International U25 Jumping där 22 unga ryttare får chansen att visa upp sig i rampljuset. Partnerskapet med Lövsta Future Challenge innebär också att finalen av LFC Jumping Young Horses kommer att gå av stapeln under LGCT Stockholm & SHW för första gången och vi ser mycket fram emot att få se några av de bästa unga hästarna i Sverige möta internationellt motstånd.

I enlighet med gällande svenska restriktioner är vi nu väldigt glada för att kunna erbjuda 500 åskådare per dag under evenemanget!

Köp biljett här

Ansiktsmask kommer att vara obligatoriskt för alla inne på arenan och publiken måste sitta på anvisad sittplats. Rådande restriktioner gör att grupper om max fyra personer får sitta tillsammans och att minst en meters avstånd ska hållas till andra grupper.

Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week arrangeras 18-20 juni 2021 på Stockholm Stadion. Evenemanget arrangeras av Stockholm Horse Week i nära samarbete med Stockholm Stad.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.