Douglas Lindelöw - Casquo Blue

Douglas i trea i stora 1.60 Grand Prix i Tyskland

Igårkväll reds den avslutande stora 1.60 Grand Prixklassen i tyska Mannheim där Douglas Lindelöw och Casquo Blue tog en tredjeplats i hård internationell konkurrens.

Även Peder Fredricson och Catch Me Not S gick till omhoppning och skulle ha blivit trea i klassen om inte en bom fallit – nu blev det en tiondeplacering.

Douglas Lindelöw och Casquo Blue gick tillsammans med Peder Fredricson och Catch Me Not S och tolv andra ekipage vidare till omhoppning när den avslutande storklassen 1.60 Grand Prix reds i tyska Mannheim igår, tisdag.

Douglas tog ledningen i klassen med tiden 43.22, men fick se sig slagen av tyska ekipagen Maurice Tebbel med Don Diarado och Michael Jung med fischerChelsea, som segrade i klassen på tiden 41.85.

Tredjeplatsen gav Lindelöw drygt 150 000 kronor och värdefulla rankningpoäng.

Peder var cirka trettio hundradelar snabbare än Douglas, men en bom ner gav till sist en tiondeplats.

Även Rolf-Göran Bengtsson och Ermindo W var felfria på hinder i grundomgången, men ett tidsfel höll dem borta från omhoppning.

I klassen med 36 startande var totalt 17 ekipage felfria på hinder.

Peder Fredricson var även fyra i måndagens 1.50 med Hansson WL och segrade i söndagens 1.55 med Catch Me Not S.

Även Rolf-Göran Bengtsson tog en fin placering under tisdagen, då han var sexa i 1.45-1.50 för unga hästar med 8-årige Holsteiner Verbandhingsten Catch.

 

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.