Douglas LINDELOW (SWE) Casquo Blue Photo: KimC.nu by Ateni AB

Douglas sponsorsamarbete avslutas och topphästen lämnar stallet

Douglas Lindelöw får nu lämna ifrån sig sin världscuphäst Casquo Blue och avslutar samarbetet med sin sponsor från travbranschen. Enligt

Douglas Lindelöws samarbete med sponsorn Stall Zet och travtränaren Daniel Redén avslutas och han får lämna ifrån sig sin topphäst, 12-årige Casquo Blue (Chacco Blue x Carthago Z).
Hästen har lämnat stallet och Douglas skriver på sitt instagramkonto:

”Det var svårt att säga hejdå när Casquo Blue lämnade stallet häromdagen.”

Douglas och Casquo Blue har tävlat tillsammans i fyra år och gått från 1.40 till framgångar i de allra högsta klasserna, senast en femteplats i världscupen i La Coruña.

När samarbetet med Stall Zet inleddes 2017 med köpet av hästen Jezebel var målsättningen att få ett kunskapsutbyte mellan travsporten och hoppsporten och en satsning mot OS.

Douglas skriver vidare:
”Vi delade fyra år tillsammans, började på 1.40-nivå och tog otaliga placeringar i 1.60 Grand Prix, var dubbelnolla i Nations Cup och tog världscupplaceringar. Vi var med i det svenska laget i EM förra året och tävlade i Global Champions Tour. Vi skulle med all sannolikhet ha tagit oss till världscupfinalen i Leipzig i år.

Med en alltid positiv inställning, ett stort hjärta och styrka har han alltid imponerat på mig och det var alltid ett nöje att tävla med honom. Tack till Stall Zet för chansen att få utveckla den här hästen och tack Casper för vår fantastiska kamratskap.”

Douglas Lindelöws inlägg på Instagram:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Douglas Lindelöw (@dlindelow)

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.