Jennifer Gates, Nayel Nassar

Storslaget ridsportbröllop – Jennifer och Nayel har gift sig

De har varit tillsammans sedan 2017 och förlovade sig redan i början av 2020. Nu har hoppryttarna Jennifer Gates, USA och Nayel Nassar, Egypten gift sig.

25-åriga Jennifer Gates som är dotter till Microsoftgrundaren Bill Gates och 30-årige Nayel Nassar hade sitt bröllop i helgen på sin
egen gård i North Salem i delstaten New York, en gård som Jennifer fick i gåva av sina föräldrar Bill och Melinda Gates 2018.

Nayel Nassar är född i USA och uppvuxen i Kuwait, men tävlar för Egypten där hans föräldrar – som driver en arkitektur- och designfirma – är födda. Han är rankad 44 i världen och har vunnit miljonsegrar i USA.

Paret driver tillsammans Evergate Stables i Florida och Kalifornien. De rider båda i Global Champions Tour där de tävlar i laget Paris Panthers.

Paret ska dock inte ha träffats genom ridsporten utan på Stanforduniversitet, där båda studerat. Jennifer läser till läkare och Nayel har en examen i ekonomi.

Jennifers mamma Melinda French Gates, som nyligen skilde sig från Bill efter 27 års äktenskap, har kommit att bli en av världens främsta filantroper. Jennifer delar hennes engagemang i många frågor.

Kvällen innan den stora festen med 300 gäster där Coldplay ska ha spelat vigdes paret i en privat, muslimsk ceremoni.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nayel Nassar (@nayelnassar)

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.