Lisen Bratt Fredricson, ständigt i farten, omgiven av stallet två och fyrbenta stjärnor Stephanie Holmén och Kirlo van den Bosrand samt Peder Fredricson på H&M Zaloubet. Foto: Kim C Lundin
Ride TV

Lisen Bratt Fredricson: ” Ett ständigt pusslande och planerande”

Hur håller man två toppryttare tävlande i Europa helg efter helg? Hur väljer de vilken häst som ska gå var när det finns miljoner i potten?  Hör Lisen Bratt Fredricson berätta om hur man får ihop ett så svårt pussel med många delar?

Lisen Bratt Fredricson är spindeln i nätet som planerar och pusslar för att få Grevlundagårdens stora tävlingsverksamhet och arbetet med försäljningshästar att gå ihop. Under helgen i Friends plockade Grevlundas ryttare Peder Fredricson och Stephanie Holmén hem tre av fem bilar. Det var ännu en framgångsrik tävlingshelg under ett intensivt år.

Det är inte slut än, Peder Fredricson rider Rolex Top-10 finalen och Global Champions League Prague Playoffs och en världscup till på Olympia i London. Stephanie Holmén hoppas på start i världscupen i Mechelen i mellandagarna.

Lisen Bratt Fredricson förklarar hur de får det hela att gå ihop – speciellt när stallets två toppryttare båda är i högsta divisionen.

Peder siste man kvar – vann den sista bilen
Ride-tv: Stephanie Holmén om superfinalen

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.