Malin Baryard Johnsson: ”Hon har känts fantastiskt fin”

H&M Indiana är i toppform, meddelar Malin Baryard Johnsson inför helgens Global Champions Tour på Stockholms Stadion.

– Hon har känts fantastiskt fin och varit dubbelt felfri i båda nationshoppningarna, så formen är bra absolut, säger Malin Baryard Johnsson till SVT.
För två år sedan såg hon och H&M Indiana ut att vinna storklassen Longines Global Champions Tour Grand Prix på Stadion, men blev slagna av Peder Fredricson och vi fick fira en svensk dubbel.

– Äntligen får vi vara här igen det är en av årets höjdpunkter. Dels att vi är på hemmaplan men också att vi får vara på den här fantastiska platsen, säger hon till SVT.

För två veckor sedan var Malin och Indiana ankare i det svenska laget som vann Nations Cup i Schweiz. De var också dubbelnolla i nationshoppningen i Rom tidigare.

Idag startar hon Indiana i en 1.45-klass och imorgon blir det större, men framförallt är helgen en förberedelse inför andra mål – OS.

– Det är en viktigt tävling förstås, vi håller ju på och förbereder oss för ännu större grejer och det är en viktig del i det steget. Sen är det förstås roligt att vara tillbaka här med tanke på de resultat vi hade här för ett par år sedan, att försöka leva upp till det igen, det är ju målet absolut, säger Malin till SVT Sport.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.