Henrik Johnsson och Malin Baryard Johnsson var programledare för "Det stora hoppet", nu vill de vinna tittarnas gunst och Kristallen. Foto: TV3/Viafree

Malin och Henrik Johnsson tävlar om Kristallen

Följde du tv-serien ”Det stora hoppet” med Malin Baryard Johnsson och Henrik Johnsson som programledare? Nu tävlar de om tittarpriset Kristallen där alla kan webbrösta om sina favoritprogramledare.

Tv-serien ”Det stora hoppet” handlade om ridande döttrar som lärde sina pappor sitta till häst och faktiskt komma så långt att de kunde hoppa. Programledare var äkta paret Malin Baryard Johnsson och Henrik Johnsson. Serien var en tävling och en ung lovande hopphäst stod på spel för vinnaren. Hela serien kan fortfarande ses som webb-tv via Viafree, i deras bibliotek finns mängder av extra-material från serien att titta på. ”Det stora hoppet” sändes hösten 2017 och nu tävlar programmet och programledarna i tre kategorier om tittarnas gunst.

Det är ännu inte beslutat om det blir en säsong 2 av serien, kanske ett pris kan tippa oddsen i rätt riktning för de som vill se en fortsättning. Det råder ingen brist på duktiga ridande döttrar och pappor som är minst sagt oerfarna i sadeln och i stallmiljön, stoff för många säsonger går nog att få fram.

På Viafree:s websida går det att rösta på Malin Baryard Johnsson och Henrik Johnsson sm bästa kvinnliga respektive manliga programledare samt ”Det stora hoppet” som bästa tv-program i kanalen.  Här hittar du röstningssidan. Men det brinner lite i knutarna, röstningen avslutas vid midnatt den 12 augusti.

Henrik Johnsson på sitt Instagramkonto @SirJonstorp

Gilla Sportbladet Ridsport på Facebook!

Gilla Ridenews på Facebook!

Ladda ner Ridenews app – för Android
Ladda ner Ridenews app – för iPhone

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.