Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana. Foto: Fredrik Jonsving

Malin och Indiana felfria och placerade i femstjärnig 1.50 i St Tropez

Malin Baryard Johnsson är i St Tropez och rider femstjärniga hoppningar i helgen. I gårdagens 1.50 var hon och H&M Indiana felfria och placerade i tidshoppningen över 1.50. Även Henrik von Eckermann och Angelica Augustsson Zanotelli tävlar i St Tropez.

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana var felfria i gårdagens tidshoppning 1.50 i St Tropez, men gjorde en långsammare runda och tiden 70.82 gav en 12:eplats i den 49 starter stora klassen.
Henrik von Eckermann och Glamour Girl var desto snabbare, och tiden 58.54 sekunder kunde ha gett dem segern, men ett nerslag gjorde att de hamnade utanför placering.

Segrade i klassen gjorde Simon Delestre med 16-årige Casallvalacken Chesall Zimequest.

Malin var även placerad i 1.45 två faser med H&M Chacco Dia, dubbelnolla på 14:eplats bland 65 startande, just före Henrik von Eckermann och Hannah på 15:e plats.
Malin var även dubbelnolla med El Barone 111 Z, precis utanför placering.

Även Angelica Augustsson Zanotelli tävlar i St Tropez, men startade under gårdagen endast i en 1.30 där hon placerade sig med Danna RJ.

Idag rider Henrik King Edward och Malin H&M Indiana i den största klassen 1.55 med start 15.55. På söndag går den stora 1.60-klassen med två miljoner i prispengar.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.