stadion

Nu släpps biljetterna till Stadion

17 – 19 juni blir det hästfest på Stockholms Stadion, med Global Champions Tour och unga talanger genom samarbetet mellan Stockholm Horse Week och Lövsta Future Challenge.

Förra årets vinnare av LGCT Grand Prix Stockholm, Scott Brash ser fram emot att komma tillbaka till Stockholm och få möta den svenska publiken.

”Det är en fantastisk publik, speciellt när de svenska ryttarna rider märker man stödet från dem. Det är härligt att känna den typen av atmosfär på en tävling och det gör att vi ryttare tar fram det lilla extra för att prestera på topp.”

Evenemanget har även ett starkt fokus på att utveckla unga talanger genom samarbetet mellan Stockholm Horse Week och Lövsta Future Challenge. Internationella klasser för U25- ryttare och unga hästar ger värdefull erfarenhet på vägen mot den internationella toppsporten och bjuder publiken på en möjlighet att följa nästa generations superstjärnor på nära håll.

Den stora nyheten i årets program är nationella klasser för ponny och children vilket ligger helt i linje med Stockholm Horse Weeks målsättning om att vara en plattform för unga talanger där de ges möjlighet att samla erfarenhet i en internationell miljö.

Evenemanget 2022 bjuder publiken på en fullspäckad helg med hoppning i världsklass samt aktiviteter och underhållning för hela familjen. Det kommer också finnas ett mässområde för den shoppingsugne samt möjlighet att äta gott

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.