EM-guldmedaljörerna är tillbaka! Foto: Fredrik Jonsving

Peder och All In placerade i London

Peder Fredricson och H&M All In är på London International Horse show i helgen. Under onsdagen placerade sig ekipaget i en tidshoppning med 150-hinder.

Peder och Allan slutade på plats elva. Felfritt på hinder men med två tidsfel. Med i klassen var också Henrik von Eckermann och Lorielle som fick fyra fel och slutade 16.

Klassen vanns av irländaren Kenny Darragh med Carlsson. Hemmaekipaget William Funnel och Billy McCain slutade tvåa och tredjeplatsen gick till belgaren Francoise Jr Mathy med  Casanova de l’Herse.

Flera svenskar

Tävlingarna i Olympia fortsätter hela helgen och mynnar ut i ett världscupkval på lördag eftermiddag. På plats för svensk del är Henrik von Eckermann som bland annat har med sig Toveks Mary Lou. Även VM-ekipagen Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana finns på plats. De placerade sig som nummer sex i 155-klassen Santa stakes tidigare under onsdagen. Vann även den gjorde irländaren Kenny Darragh – denna gång med Cassini Z. Tvåa britten Roberth Whitaker med Catwalk LV och trea Francois Jr Mathy med Unu de la Roque.

Peder Fredricson har med sig H&M All In och H&M Christian K.

Dressyr

Även dressyren har gjort upp i London och i världscup i helgen. I London finns Minna Telde som placerade sig på en åttondeplats med Isac under världscupens grand prix. I küren som reds på tisdagskvällen slutade ekipaget sjua med över 74 procent.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.