Peder Fredricson och H&M All In utgick i torsdagskvällens omhoppning. Foto: Fredrik Jonsving

Allan ströks till omhoppningen – startar i världscupen

Efter en lysande grundomgång visade Peder Fredricson och H&M All In fortsatt form på Olympia i London. Men ekipaget strök sig till omhoppningen i torsdagens 150-klass.

Segern – och drygt 6 700 euro i prispengar gick istället till Irland genom Shane Breen och Golden Hawk. Andraplatsen gick till Schweiz genom Steve Guerdat (Corbinian) och tredjeplatsen blev norskt signerad genom Geir Gulliksen och Gin Chin van het Lindenhof. Anledningen till Peder Fredricsons strykning av All In var att valacken redan hoppat en så bra runda och att Peder ville spara på hästen inför världscupen i helgen.

Fler svenskar

Både Henrik von Eckermann och Malin Baryard-Johnsson fick varsitt nedslag med Peter Pan och H&M Indiana i grundomgången och tog sig således inte till omhoppningen.

145-klass

På lördagen rids världscup i Olympia London. Peder Fredricsons plan är att starta med H&M All In. Peder startade också en klass med H&M Christian K under torsdagen. Ekipaget red felfritt i tidshoppningen men kom utanför placering. Även i den klassen – med hinderhöjd 145 centimeter – startade Henrik von Eckermann med Toveks Mary Lou och Malin Baryard-Johnsson med Cornelia. Både ekipagen fick fem fel vardera.

Resultat 145-klassen

Resultat 150-klassen

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.