Malin Baryard-Johnsson  och H&M Indiana. Foto Fredrik Jonsving

Stor Grand Prixframgång för Malin och Indiana i Spanien

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana tog en andraplats i den stora Grand Prix 1.50-hoppningen i spanska Oliva.

I Grand Prix 1.50-hoppningen i Mediterranean Equestrian Tour i Oliva, Spanien tog Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana (Kashmir Van Schuttershof x Animo’s Hallo) en andraplats i konkurrens med världseliten. Malin och Indiana var ett av endast fyra felfria ekipage i omhoppningen där åtta ekipage deltog och hennes tid på 36.33 var en och en halv sekund snabbare än trean Philip HoustonSandros S Bella (Sandro Boy x Chacco-Blue).
– Jag är jätteglad! Det var ett väldigt bra avslut på bra veckor här i Spanien. Indie känns helt fantastisk, sa en strålande glad Malin till SvRF efter ritten.

Segrade gjorde illersnabbe fransmannen Julien Epaillard med Queeletta (Quality 9 x Landor S) på tiden 34.13, två sekunder snabbare än Malin.

Steve Guerdat och hans SWB-stjärna Albfuehrens Maddox (Cohiba 1198 x Maraton) var femma i klassen efter ett nerslag i andra rundan men med tiden 35.33.

Helena Lundbäck med Sportsman (Stolzenberg x Cortez) fick ett nerslag i grundomgången och hamnade precis utanför placering, två snäpp före Annika Axelsson och W Diva Rosa Mfs (Wallenberg x Emilion) som även de hade ett nerslag.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.