André Brandt - Thelma Hästak. Foto Kim C Lundin

Supertalangen André Brandt går till Magic Park Stables

Nyligen meddelades att André Brandt som förra året vann guld i YR-SM och dubbelsegrade i SWB Stallion Trophy lämnar arbetsgivaren Hästak. Nu står det klart att han går till Royne Zettermans och Sofia Farman Zettermans Magic Park Stables.

Häromdagen meddelades att svenske YR-mästaren och förra årets dubbelsegrare i SWB Stallion Trophy, André Brandt, lämnar arbetsgivaren Hästak där han arbetat sedan 2017 när han började som praktikant.

– Det har verkligen varit startskottet för min karriär som tävlingsryttare, och jag är väldigt glad att jag fick chansen att jobba på Hästak och utvecklas som ryttare. Jag har fått rida så otroligt fina hästar och den ryttare som får ta över efter mig kan verkligen skatta sig lycklig, sa André Brandt till Tidningen Ridsport.

Han sa då att det inte var något nytt jobb som låg bakom beslutet att lämna, men det dröjde inte länge innan Royne Zetterman och Sofia Farman ZettermanMagic Park Stables meddelade att de värvat supertalangen till sitt team.

I och med SM-segern med Thelma Hästak förra året hamnade André på allvar i rampljuset och när Thelma såldes till Peder Fredricsons Grevlunda var det ännu en merit för den unga ryttaren, såväl som för uppfödaren Anders Kjellson.

André blir kvar hos Hästak över Bruksprovet första veckan i mars.

A warm welcome to our new rider here at Magic Park Stables – André Brandt ..! 🌟😃 We are so excited to have you here in…

Publicerat av Magic Park Stables Måndag 8 februari 2021

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.