Giovanna fick sin häst till slut. Foto: Privat

Giovanna Piccoliori: ”När drömmen blir sann”

Hur är det när man drömmer om något så himla mycket och det sedan en dag slår in? Det vet Ridenews bloggare Giovanna Piccoliori. Häng med i hennes berättelse om när hon till slut fick sin efterlängtade egna häst.

”När jag var liten var min önskelista alltid flera mil lång. Minns att jag klistrade ihop A4 papper på längden och satte en tejpbit högst upp på kylskåpet och listan gick nästan enda ner i golvet haha.  Den bestod mest av saker från senaste HÖÖKS katalogen där jag hade klippt ut ALLT jag önskade mig och klistrat in på listan. Allt från gummisnoddar, nummerlapp till tävlingsschabraket, bästa hästschampot och olja till en klippmaskin som jag inte ens hade. Trots att jag på den tiden bara red på ridskolan en gång i veckan – med ledare…. Men det var väl det som var tjusningen i det hela också under ridskoleperioden antar jag. Att drömma mycket och att drömma STORT!”

En dag fick Giovanna sin häst. Bokstavligt talat. Hur det gick till kan du läsa i bloggen.

”Nu i skrivandets stund så inser jag också att det faktiskt kanske är attraktionslagen som gjorde att jag fick min häst…”, kommenterar Giovanna.

Du kan läsa hela inlägget här. 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.