En bild tagen en dag när Hanna Bergs jobb verkligen var ett drömjobb! Mamma Berg fottar Klimke med Malin Josefsson och dottern Hanna Berg Foto: Kim C Lundin

Hanna Berg: ”Du måste älska det till varje pris”

I sitt senaste blogginlägg skriver Hanna Berg om hur hon alltid drömt om att jobba med hästar – men att det kanske inte kvalar som ett drömjobb.

Fälttävlansryttaren Hanna Berg har mycket på gång. Hennes långsiktiga mål att få rida Badminton i år kan bli uppfyllt – hon och Quite Survivor är på listan. Det blir en lång träningsperiod i Storbritannien för henne och hästarna. Det har krävts stora uppoffringar och lite så är hästlivet för Hanna Berg.

”Att jobba 24h 7 dagar i veckan? Nja, kanske inte det man tänker när man säger dröm. Men man måste älska det, till varje pris. Är du anställd kan du såklart säkerligen få bra arbetstider. Som vi alla vet måste någon vara “ansvarig”, precis som med föräldrar till sina barn.”

Citatet kommer från Hannas blogginlägg där hon beskriver att hon alltid vetat att hon velat arbeta med hästar. alla andra som inte vill samma sak var konstiga weirdos. Det betyder inte att ett hästjobb är en rosenröd dröm, för många kan det säkert låta som det helt motsatta. Men hur och varför hon gjort sitt val kan du läsa mer om i Hannas blogginlägg om ”hobby eller jobba”.

Här hittar du Hanna Bergs blogg.

Ridenews bloggare till Badminton Horse Trials

Ridenews bloggare till Badminton Horse Trials

Möt Hanna Berg i våra Ride-tv intervjuer här:

 

Hanna Berg är aspirerande landslagsryttare och satsar mot sitt första mästerskap.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.