Carl Hedin

Ridsportprofilen Carl Hedin ger ut bok

– För mig känns det oerhört viktigt att få dela med mig av min berättelse för att inspirera andra till att våga gå sin egen väg, säger Carl Hedin om sin bok som ska komma ut i höst.

– Det har inte alltid varit helt enkelt att växa upp som kille i en så extremt tjejdominerad sport. I boken hoppas jag kunna ge en djupare bild av vem killen med alla djur på Instagram egentligen är. Men mest är det en berättelse om min resa i ridsportens tecken. En resa som bara har börjat

Carl Hedin, född 1991, är en framgångsrik dressyrryttare som bland annat har vunnit SM-guld i lagdressyr. Med nästan 320 000 följare på sin Instagram är han även en av Sveriges största ridsportprofiler. Han bor utanför Göteborg med sin hund Iris och kaninen Humphrey.

– Hundratusentals fans följer Carls inspirerande drömliv på Instagram och jag vet att de längtar efter att få veta mer om hans liv med hästarna och hästarna i hans liv. Jag ser mycket fram emot att låta läsarna komma honom ännu närmare och ta del av både nycklarna till hans framgångar och den stundtals tuffa vägen dit, säger Jennie Sjögren, förläggare på Bokförlaget Forum.

Boken skrivs tillsammans med journalisten Frida Bank och ges ut på Bokförlaget Forum hösten 2021.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.