burberry adam driver simma simning

Adam Driver simmar med häst i Burberrys kampanj

Skådespelaren Adam Driver springer nästan lika snabbt som hästen och simmar sedan med den i Burberrys snygga film för en ny herrparfym.
I slutet av filmen smälter de samman och kommer upp ur vattnet som en kentaur.

burberry adam driver simma simning
Filmen är regisserad av Jonathan Glazer (känd för sina musikvideor på 90-talet, Scarlett Johansenfilmen Under the Skin och nu framförallt reklamfilmsregissör) och filmad av supermodefotografen Mario Sorrenti.

Burberry Adam Driver simmar simning

Parfymtillverkarna är som vi vet världsmästare i att skriva texter lika blommiga som dofterna och Burberry meddelar därför:
”Adam Driver strävar efter frihet och förändring. En utforskning av sig själv i respekt för naturens majestät. Kampanjen utmanar traditionella stereotyper av maskulinitet och skapar en modern myt där en man och en häst möts, mot bakgrund av ett stämningsfullt landskap och utforskar temat dualism som kännetecknar varumärket och kraften av djurriket. Genom denna mytologiska metafor full av energi fördjupar vi oss i historien om en individ som störtar in i det okända, övervinner hinder och förvandlar sig till en ny varelse, samtidigt som den är trogen sina värderingar. ”

Burberry Adam Driver simmar simning

Burberry Adam Driver simmar simning

Burberry Adam Driver simmar simning kentaur

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.