Hästar råkar illa ut när fansen stalkar ”Ex on the Beach”

Mystiska fläckar på hästarna och grindar som lämnats öppna till hagarna – när fansen stalkar ”Ex on the Beach” råkar hästarna hos grannen illa ut.

I samband med inspelningarna av ”Ex on the beach” har flera inkräktare som stört och saboterat inspelningarna också lämnat grindarna till den intilliggande hästhagen öppna och stört hästarna. Flera av hästägarna har också upptäckt mystiska färgfläckar på hästarna.

– Grannar har ringt när de har sett att grinden inte varit stängd ordentligt. Och även när de sett ungdomar som försökt klappa hästarna och att hästarna har varit oroliga. Vår oro har mest varit att inte ungdomarna ska bli skadade, det kan ju bli bråk mellan hästar, säger ridklubbens ordförande Cecilia Kjerstadius i Aftonbladet.

De mystiska fläckarna på hästarna har först sett ut som smuts, men när man tagit på dem har händerna blivit blå.

Produktionsteamet för ”Ex on the beach” har fyra gånger kontaktat polisen när ungdomar försökt ta sig in på området, en drönare har flugits lågt över tomten och en båt som spelade hög musik stannat precis utanför och det har kastats smällare.

Inspelningsplatsen har man försökt hålla hemlig, men seriens fans listade snabbt ut var man höll till. Produktionsbolaget har anlitat vakter som patrullerar området.

 

Läs hela artikeln i Aftonbladet > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.