Hetaste hästjobben just nu

En professur, ett minst sagt spännande hippologjobb och jobb hos två av världens bästa dressyrryttare – några av de hetaste hästjobben just nu.

Professor i internmedicin häst

Sveriges lantbruksuniversitet, Uppsala
Till detta toppjobb söker man en person med erfarenhet av forskning, doktorandhandledning och förmåga att leda och utveckla internationellt framgångsrik forskning.
Professuren omfattar internmedicin häst inklusive alla subdiscipliner. I anställningen ingår också att arbeta kliniskt med internmedicin häst.

Till Arbetsförmedlingens platsannons > > >

 

Hippolog till Polisrytteriet

Polisregion Stockholm

Här söker man en utbildare/samordnare med hippologutbildning inriktning unghäst och minst ett års arbetslivserfarenhet som hippolog/utbildare. Personen kommer att ingå i Polisrytteriets ledningsgrupp. Man kommer att vara ansvarig för polishästarnas utbildning, fortbildning samt rehab planer. Man schemalägger och arbetsfördelar polishästarna och kommer också hantera inköp av nya polishästar. Utöver ska man koordinera utbildning för polisryttare och hästar samt ekipagesammanställning.

Länk till annonsen > > >

 

Patrik Kittel och Lyndal Oatley söker vänlig och ansvarsfull teamworker

Outstanding Stables i Nottuln, Tyskland, söker en person till sitt växande team. Det ska vara någon som på deltid kan ta hand om dotten Emilia, hjälpa till i stallet och följa med Lyndal på tävlingar. De söker någon som är vänlig, ansvarsfull, teamworker och vill ha ett välorganiserat jobb med bra lön och trygghet.
Info@patrik-kittel.de

 

Verksamhetsansvarig till ridskola

Braås Ponny och Ridklubb, Växjö

Braås Ponny och Ridklubb som ligger 25 minuters resa från Växjö och är en mindre ridskola med 200 medlemmar i ridklubben. Nu söker man någon som vill utveckla verksamheten och är en duktig och engagerad ridlärare, gärna aktiv ryttare.

Länk till annonsen > > >

 

Har du tips på fler intressanta hästjobb? Tipsa gärna i kommentarerna till puffen för artikeln på vår Facebooksida!

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.