Foto: KimC.nu by Ateni AB

I år blir det ”Falsterbo Horse Show Sport Edition”

Falsterbo Horse Show skriver i ett pressmeddelande idag att man fortsatt tänker genomföra tävlingarna, men med fullt fokus på sporten.

– Att förbereda Falsterbo Horse Show 2021 är en utmaning. Vår ambition och förhoppning har oavbrutet varit att genomföra årets Falsterbo Horse Show, säger arrangörerna av Falsterbo Horse Show i ett pressmeddelande.

– Nu blir det fullt fokus på sporten. Vi kallar det därför i år, Falsterbo Horse Show Sport Edition.

Ett preliminärt program för tävlingarna publiceras nu på torsdag den 20 maj. Det kommer att se annorlunda ut och är utformat med sikte på att regeringen ska tillåta åtminstone 500 personer i publiken.

Lördag 10 juli – måndag 12 juli invigs tävlingarna med tre dagar dressyr. Från ponny- och Folksam Open med alla unghästar till nationella Grand Prix och Grand Prix Kür tävlingar.

Onsdag 14 juli – söndag 18 juli blir det hoppning på Internationella arenan med sex internationella hoppklasser inklusive Agria Falsterbo Derby och Falsterbo Grand Prix. Vidare blir det finaler i Folksam Elitallsvenska, 7-Star, alla unghästklasser och Ponny- och Ungdoms Grand Prix.

Arrangörerna skriver i sitt pressmeddelande:

Stort tack till de som valde att behålla biljetter från 2020 till 2021. Vår förhoppning är att de nu vill behålla sina biljetter till Falsterbo Horse Show 9–17 juli 2022. Då kommer evenemanget innehålla lika mycket Horse som Show, precis som vi alla är vana vid. Dessutom kommer de som väljer att behålla sina biljetter till 2022, få förtur till biljettsläppet till tävlingarna i år 10–18 juli. De som trots allt vill få biljetterna återköpta kommer att erbjudas detta. All information skickas ut till den e-post som användes vid biljettköpet.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.