Norska hästbonden tävlar om att bli kändisstylistens drömprins

Tormod Bakke Johnsen, norsk uppfödare, hingsthållare och ryttare, är med i realityshowen Jan Thomas söker drömprinsen, som börjar sändas i slutet av januari.
Han är en av 12 män som på en ranch i Sydafrika tävlar om att vinna kändisstylisten Jan Thomas kärlek .

Norske kändisstylisten Jan Thomas söker kärleken och vill hitta en drömprins som är ”större än han själv som människa”. Han vill gärna möta en person som gör något helt annat än han själv.

Så kanske kan det passa med en hästbonde? Uppfödaren och ryttaren Tormod Bakke Johnsen är en av 12 män som är med i realityshowen där Jan Thomas ska hitta sin drömprins. En Bollywoodskådis, en frisör, en modell och en student är några av Tormods motståndare i matchen.

– Jag tror först och främst att detta kommer att bli väldigt spännande, säger Jan Thomas i seriens pressmeddelande.

– Jag är redo att utmana mig själv och växa som människa.

Tormod Bakke Johnsen är uppfödare till bland annat Tobajo Pik Disney, som tävlats av Sofie Lexner upp till Grand Prix och hans pappa, 19-årige Tobajo Picez som tills för tio år sedan tävlade i svår hoppning, men som sedan tävlats i dressyr upp till Grand Prix.

I Jan Thomas søker drømmeprinsen ska 12 friare tävla om hans kärlek på en idyllisk ranch i Sydafrika. Serien sänds på Discovery Networks.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.