olycka skylt trafik

Sigrid Bergåkra till sjukhus efter olycka

Ridsportprofilen Sigrid Bergåkra fördes till sjukhus igår kväll efter att tillsammans med sin fästman Jesper Andersson ha fått sladd med bilen.

Paret kom körande i bara cirka 40 kilometer i timmen, men i det hala väglaget fick de sladd på bilen i en sväng, voltade över en snövall och blev liggande på sidan. De kunde själva klättra ut genom bilens takfönster, men Sigrid fick föras till sjukhus med ambulans.

Jesper skriver på Instagram: ”Jag försökte häva sladden men kanade mot en snövall intill vägen, vår tunga Dodge tyckte tydligen vallen var för liten men vallen ville annat. Vi studsade över den och voltade ett varv innan den landade på sidan. Tre ambulanser, två brandbilar och en polispatrull senare så fick Sigrid åka ambulans till Hudiksvall för observation och smärtor i en arm och rejält omtumlad,”

Sigrid blev rejält och mörbultad skriver på Instagram:
”Jag fick åka ambulans och fått röntgen bokstavligen från topp till tå och inväntar nu att värdena ska stabiliseras så jag får åka hem o fylla år och fira livet! Kroppen känns som den ska fylla 98 år men personnummret på armbandet runt min handled säger jag är född -73! ”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sigrid Bergåkra (@bergakraparet)

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.