Snavar över sig själv – störtar med ryttaren

Sandra Ronnedal blev filmad när hennes häst Bolero snavade över sig själv och stupade. Ett bra exempel på att olyckan kan vara framme utan att det finns minsta dramatik.
Kanske kan det också ha varit så att hästen blev skrämd av en cyklist.
Sandra hälsar att hästen är helt oskadd efter vurpan (och att han inte heller hade några skador innan som kan ha orsakat fallet).

”Ridning är väl ingen sport? 😉 När man vill ge sig själv en guldstjärna för att allt känns bra å så plötsligt så……😱😲 Men man e ju ingen fotbollsspelare. Upp å sopa av sig dammet. Kolla att hästen e ok å upp igen. Men en naprapat kanske kan vara en bra idé… höften fick en rejäl smäll å nacken tror jag inte mår så bra. Min man slutade självfallet inte å filma å min tränare lika cool hon. Tror det var svärmor som vart mest förskräckt 😊 Resten av lektionen gick super så många klappar på axeln till mig å Bolero ☀️❤️

Tillägg: kom en cyklist bakom honom på vägen så tror han blev lite rädd å tänkte hoppa till men snubblade i samband med det. Yngre häst som inte alltid har koll på benen även om detta är något speciellt om man säger så. Det syns inte på filmen men han ställer sig när han sprungit iväg å tittar spänt mot vägen”

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.