Simon Wall Tro, hopp och hästar

Specialavsnitt med realityfavoriten från ”Tro, hopp & hästar”

Nu har man släppt ett specialavsnitt av serien ”Tro, hopp & hästar” med en av deltagarna från förra säsongen, Simon, som nu flyttat ihop med pojkvännen Marcus.

Serien ”Tro, hopp & hästar” hade premiär förra året på Youtube och fick ett fantastiskt mottagande, mycket tack vare att vi fick komma nära deltagarna som modigt delade med sig av både med- och motgångar i den sport de älskar och har satsat på.

I ett nytt specialavsnitt får vi se vad som har hänt hemma hos travtränaren och uppfödaren Simon Wall sedan vi lämnade honom i förra säsongen. Och det är inte lite som hänt – ny gård, nya hästar och nya drömmar. På gården LjuvaTun strax utanför Bollnäs har Simon flyttat in med pojkvännen Marcus, och vi får följa med i renoveringsarbete, hästplaner, ta del av odlingsglädje och framtidsdrömmar.

”Tro, hopp & hästar” kom till som en idé för att belysa hästens välgörande krafter och hur relationen med hästar påverkar oss människor på ett positivt sätt.

Serien är producerad inom ramen för Gilla Häst, en satsning som Hästnäringens Nationella Stiftelse står bakom och som handlar om att stärka hästens roll i samhället. Vi vill få fler människor att upptäcka de välgörande hästkrafterna och få fler att inse att hästar gör skillnad. Även de människor som står långt från stallen.

 

 

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.