Foto Fredrik Jonsving

Ungdomsdag med Felicia Grimmenhag och Henrik Ankarcrona

Ridenews bloggare Felicia Grimmenhag kommer tillsammans med hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona att medverka på ungdomsdagen som arrangeras under Stockholm Horse Week och Longines Global Champions Tour på Stockholms Stadion.

Under Stockholm Horse Week (13-16 juni) kommer det att arrangeras en ungdomsdag den 13 juni, där landslagsryttaren i paradressyr tillika Ridenewsbloggaren Felicia Grimmenhag kommer att föreläsa, liksom hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona.

I samarbete med Stockholms Läns Ridsportförbund erbjuds alla ungdomar upp till 18 år att ta del av ungdomssatsningen som hålls under torsdagens tävlingsdag.

– Ungdomarna är vår framtid och jag uppskattar att arrangörerna väljer att göra en satsning på dem under evenemanget. Jag ser fram emot att låta ungdomarna ta del av mina tankar, säger Henrik Ankarcrona i ett pressmeddelande.

Felicia Grimmenhag kommer prata om sin resa, var hon befinner sig idag och hur hon har kommit dit. Det är en gripande historia, som också bjuder på en dos av härlig fighting spirit och flera glädjeämnen.

– Det ska bli jättekul att komma till Stockholm Horse Week och jag ser fram emot att få träffa alla engagerade ungdomar, säger Felicia Grimmenhag.

Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week arrangeras 13–16 juni 2019 på Stockholm Stadion. Förutom de prestigefyllda LGCT-hoppningarna arrangeras även dressyr på toppnivå och en rad andra aktiviteter.

Hemsidan för LGCT Stockholm > > >

 

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.