SVEA voltige med Matt Harnacke. Foto: Viafree
Ride TV

Ride-tv: En nervös Matt Harnacke ska testa voltige

Det är bara dygn kvar till Matt Harnackes egen svenska tv-serie Saddle-up har premiär. Se trailern och en sneak peak från ett av de första programmen, premiär måndag 5 november.

I sin egen tv-serie träffar Matt Harnacke svenska hästprofiler från alla discipliner och områden.  På måndag är det premiär för Saddle-Up med elitryttaren, modellen och influencern Matt Harnacke. Nu blir han även programledare för den nya Viafree-serien Saddle Up Sverige.

I ett av de första avsnitten är det dags att träffa Daniela Fiskbaek, voltige och tidigare landslagstränare , med gänget från SVEA voltige.

Visst ser Matt Hanracke lite blek ut eller?
– Voltige var definitivt en av de mest utmanande sakerna jag provade på under serien. Jag trodde inte det innan, jag har ändå ridit sedan jag var 8 år men det är en stor häst man jobbar med och en del av de moment man ska göra känns som om de går på tvärs mot bättre vetande, lite skrämmande till och med, sa Matt Harnacke till Ridenews i en intervju.

SVEA voltige och Matt Harnacke kom en bit på väg Foto: Viafree

Håll utkik efter de första avsnitten i serien Saddle-up som streamas på Viafree men också går att se på webben hos oss på Ridenews.

Tidigare artiklar:
Serie planeras

Hitta till serien

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.