Theault – kvalitet och design i en användarvänlig hästlastbil för dig och din häst

Med 28 år år i branschen, kan Torstensons hjälpa dig att hitta en hästlastbil med hög kvalitet, med utrustning efter ditt behov att transportera din häst. Torstensons är kända för sin service och goda kundvård. De har alltid både nya och begagnade hästlastbilar på lager.

 

LÄS MER HÄR  > > >

Theaults hästlastbil är byggd i aluminiumsandwich detta för att ha en så stabil och hög kvalitet i skåpet som möjligt. Väggarna är isolerade vilket ger en hög komfort för hästen genom att den blir tystare samt håller värmen på vintern och är sval på sommaren. Den har ett flertal öppningsbara fönster samt in- och utsugsfläkt, vilket ger mycket bra ventilation för hästen.

Theaults hästlastbil är krocktestad – den har en gedigen framstam mellan hästdelen och hytten! Allt för säkerheten.

Vi har flera olika modller av hästlastbilar allt ifrån en lättare modell ” LIGHTEO” med lite enklare inredning till vår Switch modell som har en unik design. Du kan lätt konfigurera om inredningen i Proteo Switch så du har 8 olika sätt att transportera dina hästar. Du behöver inte välja en stuterimodell eller en traditionell bröstbomsmodell längre – du har allt i samma bil.

Theault har byggt hästlastbilar sedan 1924 och är störst i Europa. Kombinationen av spetskompetens och hantverkskunnande har gett Theault sin ledande position. Kvalitet, säkerhet, design och användarvänlig hästlastbil är några av nyckelorden på en Theault hästlastbil.

LÄS MER HÄR > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.