Jobb + en paus i vardagen

Felicia Grimmenhag | 21/1 - 2019

Efter en helg med trevligt sällskap, middag och lite smått och gott återvänder vi till vardagen. Men den här gången är jag inte längre student. Efter fem månader är jag äntligen klar med mina kurser och jag hade sista inlämningsdagen igår, woho! För er som inte vet pluggade jag ’Introduction to Entrepreneurship’ & Idrottspsykologi. Både kurserna var väldigt intressanta, men det märks när man inte har pluggat på fem år, man tappar studietekniken helt.

Jag ser fram emot några veckor där jag bara ska satsa på mitt egna och sedan utvärdera utifrån det. Jag har inte riktigt haft möjligheten att testa på hur det är att ägna sig helt åt sitt företag, utan jag har hela tiden jobbat eller pluggat samtidigt. Vilket har tagit mycket energi tillsammans med hästarna och det sociala.

Jag började dagen med ett gympass tillsammans med min PT. Måste säga att det känns väldigt bra att vara tillbaka på banan. Jag var lite trött i högerarmen och axeln efter mitt lilla tennisäventyr igår. Jag var nämligen inne och testa på lite rullstolstennis i Stockholm, vilket var väldigt kul. Jag har funderat att spela lite tennis, dels som ett komplement till ridningen. Men även för att utmana mig själv lite och träffa nya människor. Jag tycker om att testa nya saker och jag tror det är bra för motivationen att testa nya saker och utmana sig själv, men det kanske bara är jag?

Efter gympasset var jag och handlade lite. Jag åkte hem och fixade lite saker, sedan bar det iväg på massage. Det behövdes verkligen och det var så skönt. Jag unnar mig sällan det men jag tänker att jag ska bli bättre på det. Att få kroppen avslappad är så viktigt för att man ska kunna vara mjuk i sin ridning.

Efter massagen åkte jag hem och tog hand om bokföring, satt i telefonen och har letat ihjäl mig efter två kvitton som har gått upp i rök. Jag tycker alltid att jag är så noggrann, men det kanske jag inte är. Nu bär det snart ut till stallet.

 

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här