SM-guld – en fantastisk helg!

Gästblogg: Sissela Smith | 9/11 - 2020

Ja, det blev en fantastisk helg.

Har precis kommit hem till min sambo och reflekterar över dagen. Att jag har tagit SM guld bland seniorerna känns fortfarande surrealistiskt.

.

Casemiro är en underbar häst som ger sitt allt, på en tuff bana där vi verkligen hjälptes åt i finalen.

.

I hans skugga så levererade faktiskt Dior också, hon kom 6:a/1:a/4:a i helgens klasser. Hon blir lite mer skärpt när jag rider lite mot klockan, det är spännande att se hur hon utvecklas till en speedhäst. I början blev hon för stressad men nu börjar vi hitta knapparna, allt har sin tid.

.

Charmonix var lite ringrostig och behöver mer träning och förberedelser inför nästa stora uppgift. Några bommar föll i kvalet, men vi känner varandra och hon behöver mer tid så jag hade ingen stress över det.

.

Tävlingen arrangerades så väl och enligt alla coronaregler. Vi ryttare fick inte ens titta på någon annan ryttare innan start. Ingen på läktarna. Maxantal i restaurangen mm. Allt sköttes proffsigt och trevligt.

.

Denna vecka ska vi självklart fira lite, men som för de flesta stall, så är det ny arbetsvecka och vi börjar jobba 07 måndag morgon. Vi ska hämta 4-åringarna från betet. Livets kontraster. Men framtidens stjärnor, hoppas jag!

.

Till helgen är vi lediga och planen är att försöka åka och träffa min familj och fira nya guldet! I vanliga fall kan jag börja direkt och fokusera på nästa uppgift, men nu ska jag verkligen njuta.

.

Tack till alla som hälsat!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.