Law of attraction

| 27/12 - 2018

Julen och den tillhörande spänningen är över, nu siktar vi in oss på ett nytt år! Hoppas ni haft en bra jul!

När jag var liten var min önskelista alltid flera mil lång. Minns att jag klistrade ihop A4 papper på längden och satte en tejpbit högst upp på kylskåpet och listan gick nästan enda ner i golvet haha.  Den bestod mest av saker från senaste HÖÖKS katalogen där jag hade klippt ut ALLT jag önskade mig och klistrat in på listan. Allt från gummisnoddar, nummerlapp till tävlingsschabraket, bästa hästschampot och olja till en klippmaskin som jag inte ens hade. Trots att jag på den tiden bara red på ridskolan en gång i veckan – med ledare…. Men det var väl det som var tjusningen i det hela också under ridskoleperioden antar jag. Att drömma mycket och att drömma STORT! Trots att mina förutsättningar till att ha en SM ponny och tävla varje helg inte ens fanns på världskartan och aldrig har funnits rent ekonomiskt i familjen så stoppade inte det mig från att drömma om att vara ponnyägare. Mitt liv kretsade ju kring dom tankarna. Cykeln hade ett hästnamn, en egen spilta utanför lägenheten, 3 växlar och 3 gångarter.  Jag var ju inställd på att om jag drömmer tillräckligt mycket om detta varje dag så kommer dagen då jag har en egen häst komma. Idag vet jag att det kallas för attraktionslagen, men just då visste jag bara att det kallades drömma. Den här önskelistan var ju hur bra som helst tänkte jag, för jag var ju inställd på att oavsett så kommer jag en dag i livet ha en egen häst. Då var det ju lika bra att börja håva in saker redan nu, istället för alla andra som fick en silversked en gång om året för att ha en samling att ta med sig när man flyttar hemifrån…. Nä gud vad tråkigt. Jag hade större drömmar än en silversked.


Här är bilder från 2011 på min alldeles egna sagohäst som kom in i mitt liv väldigt oförväntat. jag brukar kalla honom för min hjälte, för han hjälpte mig att vara kvar i livet under en extremt jobbig period. 

 

Idag är väl kanske inte önskelistan lika lång, och på vägen har den ju förändrats en hel del kan man ju säga. När man börjar tjäna sina egna pengar så råkar man ju köpa presenter till sig själv lite för ofta, eller som jag tillslut faktiskt fick en egen häst så gick ju alla pengar åt till honom. Nu i skrivandets stund så inser jag också att det faktiskt kanske är attraktionslagen som gjorde att jag fick min häst…..?????? Min familj hade nämligen ingenting med hästen att göra utan allt skedde av en REN ”slump” att jag fick ta över en häst, helt gratis av världens mest godhjärtade människa som jag då inte ens kände. Wow blev lite impad på livet nu. Är det någon av er som tror på ”the law of attraction”?? Har ni varit med om något ni tror påverkats av just det?? Berätta gärna i kommentarsfältet! Tycker det här ämnet är superintressant!

Hur som helst, Idag är min största önskan att mina nära och kära får turen att hålla sig borta från obotliga sjukdomar. Jag är uppvuxen med att förändring sker endast om jag själv gör den. Som människa kan man påverka sitt liv och styra det ofantligt mycket mer än vissa av oss människor kanske tror. Men sjukdomar är något vi bara kan hoppas på att få slippa… Så min önskan är att alla mina nära och kära får hålla sig friska från obotliga sjukdomar.  Vad önskade ni er i julklapp?

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.