Som ett torkskåp med galonbyxor

| 5/11 - 2018

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg!

 

Jag älskar Halloween! Hade inte möjlighet i år att ens ägna en tanke åt det dock tyvärr. Men nästa år kommer jag kompensera upp det ordentligt. Minns när jag var mindre, bland det bästa som fanns var ju att åka till stallet på halloween och gå på spökvandringar som U-SEK (dom stora tjejerna och killarna) hade anordnat. Specifikt en klubb i mina trakter som heter KRK – Karlstads ridklubb lyckades riktigt bra. Efter vandringen i skogen satt man i det kalla, mörka ridhuset i en ring, helt uppskrämd och varm i kläderna. I ringen i ridhuset berättades det om hur det spökade i stallet om nätterna och hur hästarna alltid reagerade, tjejerna i USEK hade hört fotsteg från stallet till klubbrummet. 😉 Det var verkligen någon slags tjusning i att bli riktigt uppskrämd så man skulle få kalla kårar längst hela ryggraden och gåshud på armarna haha. Sen hämtades man av någon förälder om man inte vågade sova över i klubbrummet. Idag ser ju halloween lite annorlunda ut i jämförelse såklart. Men allt har ju sin tid 😉

Precis lika orelevant bild som detta är med texten i det här inlägget, har mina ”halloween” dagar varit. Men det är en fin bild iallafall. Funschal, Diggiloo, Dirigent och Cool Breeze – några av skolhästarna vi hade på gymnasiet jag gick i.


Annars …har jag haft fullt upp i helgen. Till exempel som att tävla med mig själv om att försöka avvänja sig med nässpray i förkylningens slutspurt… I praktiken innebär det alltså att envist försöka sova sig igenom en hel natt med att halvsovandes försöka pressa ut luft genom näsborrarna ååååh försöka pressa in luft igen.  Det är rena rama självmordsförsöket alltså.  Ni vet ju hur det slutar. Man vaknar stel som en mumie, torr som Saharaöknen i munnen och lika torkad tunga som om den hängt i ett sandigt torkskåp tillsammans med galonbyxorna på dagis när man var liten.

 

Någon mer än jag som alltid blir beroende av nässpray efter förkylningen?

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.