Stockholmstrip? Här får du tips

| 22/1 - 2019

Jag själv är ju relativt ny i Stockholm, förutom den lilla detaljen att jag är född och levde mina 3 första år här haha. Sen flyttade jag till Karlstad, så jag känner mig mer som en värmlänning än Stockholmare faktiskt.
Trots att jag nu bott i Stockholm i ca 1,5 år så har jag inte utforskat alls mycket…

Därför är min tanke att jag ska bli bättre på det. Jag jobbar ju i stort sett hela tiden, både här på Ridenews och med andra projekt utanför vilket gör att jag inte har så mycket tid till annat. Men jag tänker att ibland måste man ju slappna av lite och få utforska så man kan gå tillbaka till fokus igen snabbt. Tror det är mer hälsosamt och stabilt i längden…

För ett tag sedan mötte jag upp en tjejkompis från Stockholm som är ”born and raised” här haha. Med andra ord, hon har stenkollen på bollen. Vart ska man gå in för att knappt kunna komma ut 😉 … Vi fikade på Karlavägen (Karlaplan) på ett jättemysigt café som heter Foam. Alltså MUMS. Dom har brunch, fika, nyttiga saker och onyttiga saker. Pepparkakslatte??? Vi båda tog rostad surdegsbröd med prouciotto och getost. Sen någon suupergod sås till som jag inte har en aning om vad det var. Men man skulle iaf doppa brödet i och det var såå gott.

Verkligen ett ställe jag starkt rekommenderar att åka till om ni är i Stockholm. Man får inte glömma att vidga sina vyer lite längre än bara runt drottninggatan… som jag brukar göra…. 😉

Ta tunnelbanan till Stadion eller Karlaplan och gå av där så är det max 3-4 minuter prommis dit. En del av stan jag själv faktiskt aldrig varit på förutom när jag red med beridna högvakten och militärerna…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.