18 år fyllda

Pernilla Josse | 25/11 - 2018

Full planerad helg, överraskad och äntligen, 18 år!

Som jag tror alla ser framemot som ungdom måste vara att fylla 18 år, att äntligen få vara med överallt och hänga på de äldre vännerna på äventyr, och ta körkort. 18 november var min dag fullt planerad med brunch, fotboll, resturang och festande. Jag tycker att på sin födelsedag ska man ha en grymt skoj dag med vänner/ familj. Jag är en person som tycker om att ha koll på läget och planera, men såklart överraskningar kan ske.

2 dagar innan min dag ringde jag hem för att be om hjälp till plugget men de satt visst i bilen påväg till mataffären. Tänkte att jag ringer min syster istället då, 5 minuter senare knackar mamma och pappa på. Sjukt kul. Har aldrig blivit så chockad och förvånad. Blev alltså en weekend med både familj och vänner.

Hela helgen var toppad och min födelsedag var magisk. tacksam!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.