Effektiva dagar

Pernilla Josse | 19/10 - 2018

Måste säga att det är otroligt skönt att vara tillbaka i Holland och stallet. Ljuger om jag säger annat. Vi var hemma 14.00 i tisdags, bara byta om, sadla och lasta. 6 hästar skulle på öppen bana. Det gick väldigt bra med allihopa och mest fokus hade vi på Goldenboy då han ska tävla imorgon (lördag).

I onsdags vart det en lugnare dag, vi sov till 9.30 och började jobba 10.00, red 6 hästar och Maja (kompis) fick rida 2. Roligt att ha hästar som hon också kan rida. Samma i torsdags fast vi började lite tidigare.

Idag har jag ridit 8 hästar, så fantastiskt som det låter, alla skötte sig väldigt bra!! Goldenboy gjorde jag lite övergångar med, vill ha honom mer framför skänklen.

Avslutade med att rida Franz som var väldigt glad i att komma ut igen, då han har varit skadad har han haft lite ofrivillig vila… Nu hoppas jag det håller i sig och att han snart är back on track.

Ikväll ska vi ut på roligheter med vänner, eftersom det snart är Halloween har Mac Donalds gjort en spökrunda som man kan köra med bilen. Spännande!!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.