Alice Klarfelt: ”Jag sökte efter min framtida häst i hela Sverige”

R&B Eventer | 8/7 - 2022

Så spännande med att lagen är klara för junior/YREM 🐎🇸🇪🌟Vilka är tjejerna och deras hästar? Vad är deras tankar o mål med EM? Vi tar reda på detta! Nu har turen kommit till Alice Klarfelt 🐎🇸🇪👍

1. HUR KÄNNS DET ATT VARA UTTAGEN? Det känns väldigt roligt och ärofyllt! Jag har inte ridit något Europa mästerskap tidigare, så det ska bli kul att uppleva det i Hartpury.
2. HUR KOMMER DU FÖRBEREDA DIG? Ända sedan förra året när jag skadade mig under våren har målet varit EM i Hartpury. Jag har tillsammans med mina tränare haft en plan hela tiden. Men fokus just nu ligger mycket på konditionen, både för mig & Anna. Tillsammans med min dressyrtränare slipar vi även på de mindre & finare detaljerna.
3. BERÄTTA LITE OM DIG O DIN HÄST! Jag sökte efter min framtida häst i hela Sverige, men det slutade med att jag köpte Anna som stod i grannbyn 15 minuter bort, sedan dess har vi hållit ihop & gjort allt för varandra. Vi började lugnt första året & red H90 samt H100 och under den säsongen blev vi placerade i alla starter, efter det har det rullat på till där vi är idag.
4. VAD ÄR DITT MÅL MED EM? Mitt mål med EM är att jag ska vara stolt och nöjd över min egen prestation. Jag vill i alla delmoment försöka prestera så bra som möjligt.
Stort lycka till! Vi håller alla tummar👍🇸🇪🐎🤗🌟

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här