Bubbel på hästryggen!

Sofia Eriksson & Vladimir Drybcak | 5/4 - 2019

Födelsedagsfirande från hästryggen

Idag den 5 april infaller min födelsedag. Min pappa berättade för mig att när jag föddes och han kommit hem från BB så var det raka vägen med flaggan till flaggstången. Han pulsade igenom ”lårdjup” snö och hissade flaggan i topp!
Idag 33 år senare så har vi själva tyvärr ingen flaggstång eller flagga att hissa, men under natten , dagen till ära (?) så föll snön på nytt.  Jag tror  pappa tittar ner lite finurligt på oss från sin plats i himlen och fnissar över vår frustration på April-vädret.
Men -ett sockersött vitskimrande landskap i solsken är trots vårens bakslag, inget att klaga över <3

Att fylla år är ju faktiskt ganska fantastiskt.. För mig så är den en dag av tacksamhet att jag fått leva ett år till, att jag är frisk.
Att jag har en så fin familj, släkt och underbara vänner.  Glad och tacksam för alla varma hälsningar genom sms, telefonsamtal och hälsningar på sociala medier.  Så nu ska här firas och skålas med något bubbligt! och varför inte passa på att göra det från hästryggen! 😉
Önskar er alla en fin helg! Skål <3

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här