Jag hatar att frysa! Vad är era bästa vinterkläder i stallet?

Sofie Relander | 10/12 - 2018

Ja, det var ju ett par dagar sedan som det var riktigt riktigt kallt här. Usch vad jag frös!

Då bestämde jag mig för att jag verkligen måste ta tag i min vintergarderob! Gick in på internet och försökte hitta det absolut varmaste jag kunde hitta i jackväg som täcker hela kroppen nästan. Givetvis måste man kunna rida i den också. Så det fick bli en Uhip kappa ”Nordic Rabbit Mole” och en täckkjol ”Nordic Rabbit Mole”. Jag har höga förväntningar och hoppas verkligen jag hålls varm.

 

 

 

 

Vad är era bästa vinterkläder i stallet/på hästen/i ridhuset?

 

Sedan fick jag en superbra rabattkod (uppge ”relander10”, alla kan använda den) på www.stably.se på 10%. Då passade jag på att gå in där och köpa hem ett par varma stallskor/stövlar och ett par vinterfodrade ridbyxor för halva priset av vad Pikeurs kostar.

 

Varma vinterskor
Varma helskodda ridbyxor

 

Så nu ser jag sjukt mycket fram emot tills jag får mina ”paket” till mig själv.

 

Mamma, om du läser detta så finns det EN sak jag önskar mig, inte ofta jag gör det, men nu så! Dessa!!!

 

De ser så ursköna ut, snygga, varma… ja det mesta! Använd nu koden om du skulle få för dig att köpa en julklapp i år 😉 så blir den dessutom lite billigare, puss från din bästa dotter!

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*