-13, ingen gnällde, vad säger det om vår sport?

Ulf Johansson – outfluencer | 2/12 - 2021

Började morgonen med att hoppa Rianna, som vanligt blev jag förvånad över enkelheten när hon galopperar på hinder, hon gör det så lätt! Var sedan hemma och letade efter parkering, står vid ett rödljus när jag tittar i backspegeln och ser hur en man rullar mot mig med sin bil, djupt insjunken i sin mobil och dunk! Så kör han in i mig… kör fram parkerar, kliver ur och tänker säga: det är ok, händer alla!
Då han skriker: du backade in i mig!
Är du helt dum i huvudet??? Frågade jag. Du gjorde det! Svarade han.
Och du är förmodligen ovaccinerad? Undrade jag.
Efter en stunds mogen konversation 2 män emellan där han kallade mig bonnjävel (jag hade ridkläder på mig) och jag svarade att det är ju inte jag som ser inavlad ut, så klev det fram ett vittne som styrkte min version, tack gode gud för ärliga människor!
Tillbaka till stallet och joggade Gotsie och Rianna innan jag åkte ut till Boo Gård och hade träningar.-13, ingen gnällde, vad säger det om vår sport? Jävla hårdingar är vi!
#outfluenser
#dåligabilistersomljuger
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här