-29,5 visade termometern i bilen

Ulf Johansson – outfluencer | 19/1 - 2021
Gick upp 05 för att springa på hotellets löpband. Inte för att vara präktig utan för att slippa migrän. Lektionerna har gått bra och på eftermiddagen så satte jag mig i bilen för att köra mot Stockholm. -29,5 visade termometern i bilen när jag tog första bilden, fy fan, man riktigt ser hur kallt det var! Sedan blev det vackert, man satt och njöt med en kaffe i den varma, bekväma bilen, lyssnade på Van Morrison och njöt av vyerna!
Sedan blev det mörkt… tröttheten av att stå 7 timmar i ridhus började göra sig påmind, fick stanna i Hudik för att äta på Värdshuset Glada Hudik.. kommer in, helt tom restaurang, beställer min mat och tackar nej till kvittot. Men du måste ha det! Sa killen i kassan, nummer 65 är ditt nummer! Och så pekade han på ordernumret på kvittot.
Ok, ok! Sa jag och tog kvittot.
Efter en stund ropades det ut i högtalaren, väldigt allvarligt: Nr 65!
Jag gick och visade kvittot, fick min mat och gick och satte mig i den tomma restaurangen. Jag kanske bara är trött, men jag tyckte att det var hysteriskt roligt!
Personalen undrade nog vad jag var för konstig typ som satt och småskrattade för mig själv..
Nej, dags att köra vidare, ska rida tidigt imorgonbitti,
Gotsie bryr sig inte om att jag kommer hem sent.
Och när man väl är på hästryggen så mår man rätt bra ändå!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här