Jag tror inte att jag är någon, jag är någon

Ulf Johansson – outfluencer | 7/3 - 2021
Dagen började med utsläpp av hästarna innan jag åkte upp till Uppsala för att hjälpa Clara att flytta, på plats var även Claras mamma Maja. Vi hade en så trevlig dag! Vi bar och monterade möbler, när Clara packade grejer i gamla lägenheten så fixade Maja och jag i nya lägenheten, pratade om ditt och datt, hur vi skulle kunna stötta våra döttrar på bästa sätt, med mera.
Det här är något jag är så tacksam över, att det inte är några konflikter, vi har gått vidare i våra liv, men älskar fortfarande varandra och är fortfarande en familj som stöttar varandra.
.
Väl hemma så blev det lördagsmiddag, Peters grymma Chicken Paneng!
.
Och jag vill göra ett statement.
Jag är som en jävla hästsportens Gunde Svan just nu, äter rätt, tränar hårt, lägger mkt tid med min häst. Jag älskar det! Men blir så trött på meddelanden som säger: jävla sopa! Tror du verkligen att du kan något?
Eller: vem fan tror du att du är din gamla loser?
Med mera, med mera..
Jag är ju inte kontroversiell, skriver ju rätt oskyldigt enligt min mening?
Jag vill bara skriva om att jag kämpar vidare, vägrar släppa tanken om framgång igen! Så på första frågan svarar jag: Ja! Jag kan något! Och jag lever min dröm, vad gör du?
Och på andra frågan: Jag tror inte att jag är någon, jag är någon! Och skickar du ett meddelande igen där du skriver att jag är en gammal loser så är du välkommen på ett lunchpass på Slagskeppet, vi kan sparra lite vänligt innan jag slår dig ur brallorna! Något mer troll som vill hata lite?
Om ni mår dåligt, sök hjälp! Hata inte vanligt folk som tycker om att skriva.
Sinnestämning: min dag idag gjorde att det sedvanliga hatet på Messenger blev löjligt.
#outfluenser
#familjenförst

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här