Vi har munskyddskrav i stallet

Ulf Johansson – outfluencer | 10/3 - 2021

Vi har munskyddskrav i stallet. Helt rätt, vi har flera som är i riskgrupp och vistas här, så kan vi skydda dem bättre genom att bära munskydd så är det en självklarhet. Fast jag är ju då nybörjare med munskydd. Första problemet kom när jag skulle låsa upp skåpet. Det är ju så förbannat små siffror på låset så jag var tvungen att sätta på mig glasögonen. Poff! Så var de lika immiga som om man öppnar ugnen med glasögon på, eller som Mikael Wiehes glasögon om han går fel och går in i dambastun… kanske lite konstig liknelse, men jag tror att ni förstår.
Men utan glasögon så fungerade munskyddet utmärkt! Fast det kändes lite konstigt efter lunch när jag var ensam i stallet och vandrade genom stallgången som Darth Vader.. eller en fraggel.. man kunde kanske låtsas att man var Dr. Krall!? Ni som är under 40 vet nog inte vem den veterinären var, och var glada för det, han var stjärna när barnprogrammen i TV var som sämst! Men ledmotivet kommer man ihåg! Små sjuka råttor, hästar och kaniner, får hjälp av en viss Dr.Krall! Förkylda paddor kan få smådjursmedicin, och goda råd av Rolf!
Fint! Rolf var förövrigt Dr. Kralls assistent.
Vi lämnar det… I min ensamhet så gick jag och tänkte på att Gotsie är rätt oskyddad mot virus, något måste man väl ändå kunna göra?
En idé dök upp i mitt huvud, en idé som var värd att pröva!
Men tyvärr så föll idén platt, munskyddet passade inte på henne, gummibanden var för korta… men vad fan! En chic solhatt! Att tas fram till sommaren när den här skiten är över.. Gotsie ska få ha den på veterinärbesiktningen på Strömsholm!
Vädret är precis så där dåligt som när man ska beskriva dåligt väder.
#outfluenser
#detkommerattgåöver

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här