Kan man få dispens för att slippa ha hjälm?

Ulf Johansson – outfluencer | 1/4 - 2021

Tog ett kort på Gotsie och har tittat tillbaka på gamla bilder för att jämföra. Så här fin har hon inte varit tidigare. Hon har alltid varit kantig och haft en lång tunn hals, men nu har hon en stark överlinje, bra bukmuskulatur och välmusklat bog och bakparti. Nu är ju jag part i målet men jag tycker att hon är… fin! Hoppmässigt är hon mycket bättre, dressyren känns som att hon vuxit i kostymen. Det är terrängbiten man får se om hon blivit starkare i.. klaffar allt så kan det här bli bra, och det känns bra att vi gjort hela jobbet fram till start. Själv är jag i bättre form än någonsin och igår så plussade jag på med en ny,TV-mässig frisyr… Fy fan vad bra det här kommer att gå! Jag vet att Morfar och farbror Algot (bilderna)sitter däruppe och tittar på mig och säger: det är vår pöjk! Och vad snygg han är i håret!
(Måste kolla med ridsportförbundet om man kan få dispens för att slippa ha hjälm, det förstör ju frisyren..)
Så med mina värmländska gener,och de Sundbybergska på Pappas sida, så har jag gjort en resa med min goa häst som jag är så glad över!
Det här gör man inte själv, utan med hjälp av experter som ärligt vill ens bästa. Stort tack,Traudi Björling, Peter Lööf, Sylve Söderstrand och Johan Lundin för hjälpen!
Ser ni vart jag vill komma? Jag försöker få er tro att jag gjort stordåd innan jag presterat, men nu är det upp till bevis! Och jag ska göra mitt bästa, går det åt helvete så ska jag tänka på vad Pappa brukar säga:
Det finns egentligen ingenting man inte kan bita ihop för!
Jag är färdig för att tävla, och det ska bli så jävla kul!
#outfluenser
#klartförstart

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här