Mitt ordnade kaos

Ulf Johansson – outfluencer | 22/4 - 2021

Snön är tillbaka, allt blir så grått på en gång, som en förort till Moskva. Men man får inte dras med i den dystra dagen! Red ett riktigt bra pass för Sylve Söderstrand på morgonen och har precis ätit lunch. Det här är en sådan dag när det passar bra att städa skåpet! Tittar in i mitt skåp och låter det stanna vid tanken. Det är för jobbigt.. Det enda som är fint i mitt skåp är blyertsteckningen på Gotsie som jag fått av Thyra Nyblaeus.

Men jag vet var grejerna är! Det är ett system i kaoset. Visserligen har en skyddsväst försvunnit, men jag tror inte att den ligger i skåpet… Har faktiskt knappt letat efter något det sista halvåret!
Samma sak på tävling. Så här såg det ut bredvid bussen i Gärds. Herregud! Tänker ni, men ni har fel. Att tillbe honom till mitt ordnade kaos är helt onödigt! Allt var utspritt i mitt system, och Gotsie är van att stå mitt i kaoset, det fungerade perfekt att sköta sig själv. För att hålla skenet uppe för grannen så sa jag: vem fan har stökat till det här??

Jag glömde de vita ridbyxorna och terrängtröjan, men det är ett steg i rätt riktning, jag har faktiskt åkt på tävling och glömt hästarna hemma, det är mycket värre!
Jag har inte testat mitt system i regn, men jag funderar på att skaffa ett partytält att fälla upp över kaoset, man måste vara lösningsorienterad!

Sinnestämning: nöjd och glad, trots vädret, som en Nya Zeeländare i covidvärlden!
#outfluenser
#jagharenplan

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här