Allt packat inför Strömsholm – utom besticken

Ulf Johansson – outfluencer | 3/6 - 2021

Nu är allting packat, Gotsie är riden och betad. Jag tar en tidig lunch innan jag lastar på och åker till Strömsholm. Den här gången är jag lite mer osäker på var vi står efter tittigheten i Hermanstorp. Hon är ju mycket bättre i hoppningen i år men har samtidigt blivit lite mer tittig. Men nu har jag gjort vad jag har kunnat,och får vi ändå problem så får man jobba vidare på det.
Det blir ett ridpass till i eftermiddag… eller i kväll (beroende på hur tältresningen går).
Kom på att jag inte har tallrikar och bestick, fan, jaha, då får man åka och fixa det innan vi åker!
Alltid är det något!
#outfluenser
#snartdags Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här