Är i karantän till lördag

Ulf Johansson – outfluencer | 13/1 - 2022

Jag har covid.
Precis som alla andra verkar det som. Och jag är inte så pigg, blir ansträngd av att bara flytta mig mellan rum. Man är ju jävligt tacksam för att man åtminstone hunnit med 2 sprutor, hur hade man mått annars? Är i karantän till lördag, och det är ju bara att vänta in. Men man mår nästan lite psykiskt dåligt av att inte få åka iväg och träna eller rida.
Återkommer när karantänen är slut. Visar en bild på mitt redan tillfrisknande ansikte!
Vissa bitar har förbättrats. Mkt sömn har gjort att påsarna under ögonen har blivit hudfärgade istället för blå, och blicken är ju klar och skarp igen!
#outfluenser
#pandemideltagare
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här