Är säker på att Teslan håller vildsvinen borta från soptunnan

Ulf Johansson – outfluencer | 23/10 - 2022

Idag var Ikaros, I1 och lille G1 med på en stadsritt med en stor trupp.
Ikaros och I1 har varit ut med mindre grupp men för G1 var det premiär. Och alla skötte sig med den äran! När de kom tillbaka berättade beridarsoldaterna att de hade varit helt coola även när de rutinerade hästarna hade stökat lite. G1 hade promenerat genom stan lugnt men storögt och tittat på bussar och konstigheter utan att hetsa upp sig!
Det här är så roligt, jag berömde beridarsoldaterna i morse över att de rider så mjukt och får hästarna med sig, mycket viktigt när de rider ut på stan. De har gjort ett jättebra bra jobb med hästarna, vi har ett gäng unghästar som jag tror kommer bli väldigt fina trupphästar. När jag jobbat klart så åkte jag och bytte min kära BMW mot en elbil! Blev instruerad hur allt fungerade, lyssnade med ett halvt öra. Tänkte när den unge säljaren berättade om alla funktioner att: Jag hade min första dator innan du var en spermie!
När affären var klar så fick jag nycklarna som såg ut som kreditkort och hoppade in i bilen.
Hur fan startar man???
Jag kunde ju inte gå in och fråga så efter en kvarts försök så gav jag upp, suckade djupt, lutade mig bakåt i sätet och råkade trycka ner bromsen, och vips! Bilen vände sig på displayen och var igång! Tog mig hem oskadd, höll på att hamna i baksätet när jag skulle köra om, 440 hästkrafter är ju lite mer än vad jag är van vid, men jag är väldigt nöjd. Vi har ett nytt vilddjur på parkeringen, en liten Tesla! Är säker på att den håller vildsvinen borta från soptunnan!
#outfluenser
#attsvävaframpåelutankontroll
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här