Att få umgås med sina döttrar slår allt

Ulf Johansson – outfluencer | 22/2 - 2021

I Fredags så påbörjade jag en lång arbetshelg. Vid lunch så tog jag och Linn en roadtrip till Östersund. Jag skulle jobba och hon skulle hem till Åre. Vi lyssnade på musik, var tysta, pratade, var tysta igen, Linn somnade, vi pratade igen. Jag njöt av varje sekund av resan. Att få umgås med sina döttrar slår allt! Väl framme blev det jobb, hotell och tidiga lektioner dagen efter, matlåda och snabb resa ner till Timrå för lektioner fram till kvällen. När jag åkte till hotellet såg jag fram emot att ta en öl med upp på rummet, lägga mig och titta på TV, men det var kört… 20.00 stängde alkoholförsäljningen.. egna coronaregler.. jaja, inget att hänga läpp för! Körde ett träningspass på gymmet samtidigt som jag tittade på röstningen i melodifestivalen, roligt värre..
Vaknade 06.30 på min födelsedag, gick ner och tog frukost och tittade ut på de vackra vyerna..
Åkte sedan upp till Timrå och hade passen för dag 2.
Halkade sedan ner till Stockholm, hade en trevlig kväll med Ulrik, Jarmo, Ebbot och Camilla på Tavolino. Nu är jag hemma och läser alla gratulationshälsningar.. Tack alla!!! Blir så glad!!
Och jag låter gnällig, men jag älskar mitt jobb, har haft en kanonhelg! Att få jobba med glada, ambitiösa människor är livet! Och att få ha så många vänner är en ynnest! Tack alla vänner!
#outfluenser
#enäldremycketlyckligman

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här